Blox indviet

Udvalgt til parallelopdrag i Kongsvinger Norge

Vi er nomineret til Oslo bys Arkitektur pris

Praktikanter Danmark

Kragh & Berglund Landskabsarkitektur og Urban Design søger praktikanter
– for perioden foråret 2018 og efteråret 2018.

Kragh & Berglund udgør en planlægnings- og designvirksomhed der arbejder med udviklingen af det urbane miljø. Vi arbejder med projekter i forskellige skala, fra legepladser og skolegårde til pladser og parker samt større byplanprojekter af forskellig karakter. Vores arbejde dækker alle faser af projektudvikling og spænder derfor fra brugerinddragelse over idé- og konceptudvikling til skitseforslag og projektforslag samt projektering, byggeledelse, fagtilsyn og myndighedsbehandling. Vi arbejder både for kommunale og private bygherrer og konkurrencedeltagelse er en stor del af tegnestuens arbejde. Vi arbejder med projekter i Skandinavien samt i Kina, hvor vi har en mindre afdeling med 4 ansatte. Vores team i København består af 6 landskabsarkitekter, 2 byplanarkitekter, 2 arkitekter samt en arkitektstuderende.

Du vil skulle indgå i vores team i det daglige arbejde på tegnestuen hvor vi kan tilbyde dig et energisk, uformelt og kollegialt internationalt arbejdsmiljø, hvor værdier som udvikling af faglighed og individuel trivsel er i centrum. Der er gode muligheder for at sætte et personligt præg på de involverede projekter, både design- og visionsmæssigt. Vi har en stor nysgerrighed overfor tværfaglige samarbejder med arkitekter, kunstnere og etnologer m.fl. da sådanne dynamiske samarbejder, kan være med til at udfordre de gængse rammer for landskabsarkitektur og byplanlægning.

Ansøgning og porte folio sendes til Hans Kragh: hkr (replace-this-with-at) kragh-berglund.dk. Ansøgnnig i pdf format skal indeholde projekteksempler og cv.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kragh & Berglund söker två landskapsarkitekter till Stockholmskontoret

Kragh & Berglund startades 2002 i Köpenhamn och har sedan dess utökats med kontor i Peking och Stockholm. Idag spänner våra projekt över alla skalor från mindre designuppgifter till stora planeringsuppdrag både i Skandinavien och internationellt.

Vi drivs av formgivning och arkitektur och tror att vi genom delaktighet och engagemang, lust och möjlighet att genomföra kul ideer skapar de bästa projekten.

Kontoret i Stockholm söker nya medarbetare för att vara i den fortsatta utvecklingen av ett spännande och kreativt kontor.

Vi söker en:

Handläggande arkitekt med minst 7 års erfarenhet

Medverkande arkitekt med minst 2 års erfarenhet.

Välkommen med din ansökan till Jonas Berglund, jpb@kragh-berglund.dk tel. +45 31480800

Eller frågor kring kontoret/arbetet kontakta Stina Elonsson, ste@kragh-berglund.dk tel. 073-0321732