Sted: Ringsted Danmark
Areal: 5 000 m2
Status: Hovedprojekt

Konceptet for boligområdet tager udgangspunkt i boligernes forsætninger og forskydninger. Bebyggelsen etableres som en sekvens af terrasser, med forskellig niveau, og hældning. Terrasserne har forskellig slags befæstigelse: græs, forstærket græs og beton. Parkeringen er sænket for at separere boligområdet fra parkeringspladserne. Terrasserne danner siddekanter, og rummer forskellige funktioner som legepladser, pladser til grill, og andre aktiviteter tilknyttet boligerne. De rektangulære terrasser er forbundet med et græslandskab med forskellige græsser og bambus. Af træer vælges der frodige og skulpturelle arter, som fyr og robinia. Træerne står i kontrast til de regulære felter og bygninger. Lavere arealer med tagrør og pil samler regnvandet.

TERRASSER SEPARERER AKTIVITETER OG SKABER RUM
ENHVER OPGAVE KRÆVER SIN UNIKKE LØSNING

Tags: , , , ,