SLUSEHOLMEN SYD

København, DK

Landsskabsareal

45.000 m2

Bygherre

Danica Ejendomme

Projektets start

2016

Projektets status

Under udførsel

SLUSEHOLMEN SYD

Det nye område i Købehavns sydhavn, Sluseholmen, er under stor udvikling i disse år med mange nye boliger og erhvervsbygninger på vej. Kragh&Berglund er ansvarlige for dele af bygherrerådgivningen for gaderne, kanalerne, vejbroerne og bryggerne på Sluseholmen Syd.

Bygherrerådgivningen omfatter projekteringsledelse på terræn, udvalgt projektering, koordinering på tilstødende arealer og myndighedsbehandling. Veje, promenader og broer er under udførsel og skal sikre området både god tilgængelighed og logistik, og samtidig også være det tæppe hvorpå hvor dagligdagen udspiller sig. En bred pomenade føres langs Fordgraven mod den nye metrostation (åbner 2024) med plads til udeservering mm, og internt i området udføres grønne boulevarder .

KØBENHAVNS NYE BYDEL MOD SYD

Det komplekse projekt udbygges i etaper og over halvandet år, har byggepladsen seks forskellige lokationer. K&B har i samarbejde med de øvrige rådgivere planlagt og visualiseret etapeinddelingen af byggepladsen. Koordineringen og planlægningen af anlægsprojektet muliggør at der bygges, projekteres og nye beboere flytter ind samtidigt.