Tegnestuens eksterne kommunikation har brug for lidt ekstra opmærksomhed. Vi søger derfor en dygtig praktikant, der vil være med til at skabe overblik og fortælle de gode historier fra vores mange spændende projekter. Arbejdet vil omfatte PR, presse og branding – særligt med henblik på at udvikle og løbende opdatere tegnestuens hjemmeside med de nyeste projekter og vigtige nyheder.

Praktikken er fuldtid og varer minimum 4 måneder fra oktober/november 2019 med mulighed for forlængelse. Der vil blive udarbejdet en praktikaftale. Arbejdspladsen er vores kontor i København (Åbenrå 29, 1. tv., 1124 København K).

DU SKAL:

…være i gang med en relevant uddannelse og som minimum have afsluttet din BA. Du er nysgerrig, kreativ og selvkørende, og har flair for grafisk fremstilling, fotografering og gode formidlingsevner. Da en stor del af arbejdet vil bestå i at få formidlet vores projekter online (bl.a. på vores hjemmeside), ser vi gerne at du har styr på både WordPress og Adobe-pakken. Da vi arbejder med projekter i det meste af Skandinavien, samt i Kina, er sproglige kundskaber også et stort plus (især svensk, norsk og engelsk).

VI TILBYDER:

…et praktikforløb, hvor du får mulighed for at tage ansvar og får lov til at prøve kræfter med formidling og branding af tegnestuen og vores spændende projekter. Du indgår i et tæt samarbejde med erfarne arkitekter, og bliver en naturlig del af kommunikationsudviklingen.

KRAGH & BERGLUND:

…er en international anerkendt landskabstegnestue med afdelinger i København, Stockholm og Beijing. Tegnestuen arbejder ambitiøst med faglig nytænkning indenfor urbanitet, landskab, miljø og planlægning. Tegnestuen har senest haft succes med indvielse af Tingbjerg Kulturhus og Bryghusgrunden ved BLOX i København, samt Rågsved Motorikbane i Stockholm og Stranden i Charlottenlund.

SEND DIN ANSØGNING:

…med CV (og gerne portfolio) til: imw@kragh-berglund.dk. Mailen skal være navngivet ”Kom praktik” i emnefeltet. Ansøgninger modtages løbende fra 01.10.2019. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Ida Marie Wedfall på tlf.: +45 81 72 74 22

Vi glæder os til at høre fra dig!