OM KRAGH&BERGLUND

Kragh&Berglund er en arkitekttegnestue, som arbejder i krydsfeltet mellem arkitektur, landskab og urbane miljøer.

Tegnestuen blev grundlagt i København af Hans Kragh og Jonas Berglund i 2003, og er siden blevet udvidet med kontorer i Beijing og Stockholm.

VORES TEAM

Vores team af erfarne eksperter gør steder til sociale omdrejningspunkter, hvor rummet for liv er i centrum og livskvalitet forbedres.

Med mennesker, byliv, terræn og vand som vores materialer, skaber vi steder, som svarer på tidens udfordringer hvad angår klimaforandringer og social segregering.

Ved at udvikle steders potentiale og finde frem til de rigtige løsninger for både brugere og bygherre, er vi med til at skabe grøn omstilling.

KUNDEUDTALELSE

“Gennem en åben og ærlig dialog er Strandens mange interessenter og den komplekse brugergruppe blevet inddraget i forløbet fra idé til det færdige resultat.

Kragh & Berglund har fra start til slut haft god forståelse for projekts vilkår og kombinerer kreativitet og originalitet i projektets udformelse med overholdelse af projektets økonomiske og tidsmæssige rammer".

Claus Johnsen

Fra Brolæggerlauget om hvorfor Kragh & Berglund vinder Brolæggerprisen 2018 for pladsen omkring Tingbjerg Kulturhus & Bibliotek