Kragh & Berglund Landskab søger talentfulde praktikanter til 2019

Er du til landskab, byrum og planlægning? Og har du lyst til at være del af et fællesskab af arkitekter og landskabsarkitekter, som arbejder med byer og landskaber, hvor den faglige stolthed ved at skabe inkluderende landskabsarkitektur er i fokus? Så kan du søge om praktikplads på Kragh og Berglunds Københavner kontor.

Opslaget:

VI TILBYDER:
…et udfordrende, uformelt og varieret praktikforløb, hvor du får mulighed for at tage ansvar og får lov til at prøve kræfter med mange forskellige typer af opgaver, med primært fokus på skitseringsopgaver. Du indgår i et tæt samarbejde med erfarne arkitekter, ligesom du vil være en naturlig del af den kreative proces og designudvikling.

DU SKAL:
…være i gang med en relevant uddannelse og som minimum have afsluttet din BA. Du er nysgerrig, kreativ og selvkørende, og har flair for grafisk fremstilling og gode formidlingsevner. Du har styr på Adobe-pakken, CAD, og gerne 3D-skills – Revit, ArchiCAD og Rhino. Praktikken varer minimum 4 måneder fra Januar / Febuar 2019 med mulighed for forlængelse. Der vil blive udarbejdet en praktikaftale.

KRAGH & BERGLUND:
…er en international anerkendt landskabstegnestue med afdelinger i København, Stockholm og Beijing. Tegnestuen arbejder ambitiøst med faglig nytænkning indenfor urbanitet, landskab og planlægning. Tegnestuen har senest haft succes med indvielse af Yixing Activity Square i Kina, Bryghusgrunden ved BLOX i København, samt Rågsved Motorikbane i Stockholm og Stranden i Charlottenlund.

SEND DIN ANSØGNING:
…med CV og portfolio til: imw@kragh-berglund.dk inden mandag d. 10. jan 2019 og gerne før. Mailen skal være navngivet ”Praktik” i emnefeltet. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Ida Marie Wedfall på tlf.: +45 81 72 74 22

Vi glæder os til at hører fra dig

Tags: , , , , , , , ,