BOLINDER TERASS

Järfälla, SV

Landsskabsareal

8.800 m2

Ydelse

Rådgiver

Bygherre

JM AB

Projektets start

2017

Projektets status

Udført

BOLINDER TERASS

Det gamle industriområde Bolinder i Järfälla omdannes i disse år til en ny bydel. Bagved det nye hus på Godsvägen findes en grøn oase, en blomstrende park, Bolinder Terrass. Boligbebyggelsen byder både på en stor grøn gård som kan anvendes af alle og mindre private udearealer for bebeoere i stueetagen.

LIV OG LEG MELLEM BLOMSTERNE

Gården bliver et frodigt og aktivt rum i flere niveauer med mulighed for en række aktiviteter, så mange mennesker kan foretage sig forskellige ting i samme rum og have en aktiv hverdag i et grønt og sundt miljø. I de forskellige opholdszoner kan man socialisere med få eller mange. Der er mulighed for at grille, legepladser for store og små, og et stort græsareal til dem, der ønsker at spille bold eller bare slappe af i græsset mellem blomsterne.

På skråningen skabes med organisk formsprog en niveaudelt og tilgængelig have. Mellem beplantningen ledes en central trappe op og en rampe er indpasset, så plateauer danner små opholdsrum. Perfekt til at sætte sig sammen eller alene, nyde blomsterne i solen og udsigten ud over de gamle smukke industribygninger.