BOLINDER TERASS

Järfälla, SV

Landsskabsareal

8.800 m2

Bygherre

JM AB

Projektets start

2017

Samarbejder

Erséus arkitekter

BOLINDER TERASS

Det gamle industriområde Bolinder i Järfälla omdannes i disse år til en ny bydel. Bagved det nye hus på Godsvägen dukker en grøn oase og en blomstrende park frem: Bolinder terass. Denne nye boligbebyggelse byder både på en stor grøn gård som kan anvendes af alle og mindre private udearealer for bebeoere i stueetagen.

LIV OG LEG MELLEM BLOMSTERNE

Gården bliver et frodigt og aktivt rum i flere niveauer med mulighed for en række aktiviteter, så mange mennesker kan foretage sig forskellige ting i samme rum og have en aktiv hverdag i et grønt og sundt miljø. I de forskellige opholdszoner kan man socialisere og der er grillmuligheder, legepladser for store og små, og et stort græsareal til dem, der ønsker at spille bold eller bare slappe af i græsset mellem blomsterne.

På skråningen er en niveaudelt og tilgængelig have skabt i et organisk formsprog. Mellem beplantningen ledes en central trappe op og en rampe er indpasset, så plateauer danner små opholdsrum. Perfekt til at sætte sig sammen eller alene, nyde blomsterne i solen og udsigten ud over de gamle smukke industribygninger.