DTU SPACE CAMPUS 328

Lyngby, DK

Landsskabsareal

2.800 kvm

Bygherre

Danmarks Tekniske Universitet

Projektets start

2010

Projektets status

Udført 2013

DTU SPACE CAMPUS 328

DTU Space producerer højteknologisk rumudstyr til hele verden herunder NASA. Universitetet udvider, og i den forbindelse har Kragh&Berglund været med til at skabe et udendørsareal omkring SPACE Bygning 328 inspireret af blandt andet lydgrafer og stjernehimlen.

Landskabet syd bygningen er kendetegnet af egetræer, og den er en af de eneste på DTU, som har skoven umiddelbart uden for vinduerne. Træernes løv fungerer som et filter for solen og afskærmer mod Elektrovej. Træerne har stor kvalitet for den nye bygning, Normalhus 328 i forlængelse af Bygning 328, og egetræerne og den vilde underskov beholdes som en integreret del af bygningsdesignet.

ET GRØNT OPHOLDSRUM INSPIRERET AF STJERNEHIMLEN

Landskabet omkring Bygning 328 er skabt med henblik på at imødekomme behovet for en bedre trafikal løsning til og fra bygningen. Den rent funktionelle løsning af trafikforholdene er kombineret med etableringen af et præsentabelt ankomstområde og en rekreativ opholdszone for ansatte og studerende.